• ulu_fanua_01

O le a le mea e mafua ai ona faaletonu le inverter?

O le a le mea e mafua ai ona faaletonu le inverter?

tala fou (1)

1. Corrosive ea mafua ai le faaletonu taavale.E i ai le ea pala i totonu o faleaoga a nisi o gaosiga o vailaʻau, atonu o se tasi lea o mafuaʻaga o le faaletonu o le taʻavale, e pei ona taua i lalo:
(1) Le le lelei o le fa'afeso'ota'i o ki ma feso'ota'iga e mafua mai i le ea pala e ta'ita'iina ai le fa'aliliuga ua le manuia.
(2) O le faaletonu o le liliu mai e mafua mai i le va o tioata e mafua mai i le ea pala.
(3) O le ta'amilosaga autu e pu'upu'u ona o le pala, lea e o'o atu ai i le fa'aliliuina le manuia.
(4) Inverter fa'aletonu e mafua mai i le va'aiga pupuu i le va o vaega ona o le pala o laupapa.

2. Fa'ato'a fa'aletonu le liliu mai e mafua mai i le pefu fa'aoso e pei o le uamea.O ia mea e mafua ai le faaletonu o le liliu mai e masani lava ona i ai i pisinisi gaosiga ma le tele o pefu e pei o maina, sima ma nofoaga faufale.
(1) O le tele naua o le pefu e pei o le uʻamea o le a mafua ai le puʻupuʻu i le matagaluega autu, lea o le a taʻitaʻia ai le faʻaogaina o le inverter.
(2) E maualuga tele le vevela o le faʻamalieina ona o le pefu e faʻapipiʻi, lea e mafua ai le paʻu ma le mu, e oʻo atu ai i le le mafai ona liliu.

tala fou (2)

tala fou (3)

3.Frequency converter toilalo e mafua mai i le condensation, susu, susu ma le maualuga o le vevela.O nei mea e mafua ai le le mafai ona liliu mai e mafua ona o le tau poʻo le siosiomaga faʻapitoa o le nofoaga e faʻaaoga ai.
(1) O le pou o le faitotoʻa ua faʻaleagaina ona o le susu, e mafua ai le le lelei o fesoʻotaʻiga, lea e oʻo atu ai i le faʻaliliuina o le toilalo.
(2) Na malepe le mea liliu ona o le vevela tele ona o le maualuga o le vevela.
(3) O le faaletonu o le liliu mai e mafua mai i le susulu i le va o papatusi apamemea o le laupapa matagaluega autu ona o le susu.
(4) O le susu e mafua ai le pala o le eletise o le teteʻe i totonu o le faʻaliliu taimi ma le gau o le uaea, lea e oʻo atu ai i le faʻaogaina o le faʻaogaina o taimi.
(5) O loʻo i ai le condensation i totonu o le pepa faʻapipiʻi, lea e mafua ai le tulaga o le malepelepe o le lafoaia, ma oʻo atu ai i le le mafai ona liliu.

4. O le fa'aletonu o le fa'aliliuina o taimi e mafua mai i mea a le tagata e mafua ona o le le sa'o o le filifiliga ma le fa'amaufa'ailoga e le fa'afetaui i le tulaga fa'aoga lelei.
(1) O le le sa'o o le ituaiga filifiliga o le fa'aliliu taimi e mafua ai le mamafa tele o le fa'aliliu taimi, ma fa'atupu ai le le manuia o le fa'aliliu taimi.
(2) E le o fetuutuuna'i fa'amaufa'ailoga i le tulaga fa'aoga sili ona lelei, ina ia mafai ai e le fa'aliliuga fa'asolosolo ona malaga fa'asagatau mai le ova-taimi, ova-voltage, ma isi, e o'o atu ai i le matua tuai o le fa'aliliu taimi ma le toilalo.

tala fou (4)

tala fou (5)


Taimi meli: Oke-19-2022